استخراج نشانه ها از اسناد مکانی در موتورهای جستجو
نویسندگان
چکیده مقاله:
امروزه امکان دسترسی انتخابی به اطلاعات بر روی وب، از طریق موتورهای جستجو فراهم میشود. اما در مواردی که نیاز ما در برگیرنده جستجو در اطلاعات مکانی نیز باشد وظیفه جستجو پیچیدهتر میشود و احتیاج به تواناییهای خاصی در بخش جستجوگر است. هدف اصلی انجام این پژوهش ایجاد بستری جهت استخراج اطلاعات مکانی نهفته در اسناد مکانی و پیادهسازی و ارزیابی نگرش یکپارچه در بازیابی این اطلاعات میباشد. نگرش کلی در بازیابی اطلاعات مکانی به نحوی است که این اطلاعات از طریق ارتباطی که به اطلاعات غیر مکانی دارند استخراج میشوند، در حالی که در اسناد مکانی موجود اطلاعات مکانی و غیرمکانی به صورت یکپارچه ذخیره میگردند. در پژوهشهای پیشین اسناد مکانی و اطلاعات موجود در آنها کمتر مورد توجه قرار گرفته است. منظور از نگرش یکپارچه در بازیابی اطلاعات مکانی، استخراج اطلاعات مکانی و توصیفی موجود در اسناد مکانی به صورت یکپارچه و همزمان میباشد. اجزای تشکیل دهنده سیستم مبتنی بر پژوهش حاضر شامل خزنده، پایگاه داده و واسط کاربری میباشد. در بخش خزنده، اسناد مکانی کشف شده و متن این اسناد برای استخراج اطلاعات تجزیه میشود. پایگاه داده در این سیستم وظیفه ذخیره و شاخصگذاری اطلاعات استخراج شده توسط خزنده را برعهده دارد و در نهایت واسط کاربری تعامل بین سیستم و کاربر را فراهم میکند. این سیستم به صورت آزمایشی برروی یک کارساز کاربری به عنوان یک شبیه سازی از فضای وب پیادهسازی شده است. پژوهش پیش رو با پیادهسازی نگرش یکپارچه، اطلاعات مکانی را از اسناد مکانی بازیابی میکند و به این ترتیب گام مؤثری در بهبود کارایی موتورهای جستجوی مکانی برمیدارد.
منابع مشابه
موتورهای جستجو در اینترنت
شاید تاکنون در مورد اینترنت و موتورهای جستجوگر مطالب زیادی شنیده و خوانده باشید. ما در اینجا سعی در معرفی مجدد تعدادی از آنها بصورتی بسیار فشرده و مختصر داریم تا در زمان کمتر بتوانید به اطلاعات مورد نیاز خود برسید. همچنین سعی می کنیم به معرفی تعدادی از سایتهای اطلاعاتی با کاربری بالا بپردازیم.
متن کاملموتورهای جستجو در اینترنت
شاید تاکنون در مورد اینترنت و موتورهای جستجوگر مطالب زیادی شنیده و خوانده باشید. ما در اینجا سعی در معرفی مجدد تعدادی از آنها بصورتی بسیار فشرده و مختصر داریم تا در زمان کمتر بتوانید به اطلاعات مورد نیاز خود برسید. همچنین سعی می کنیم به معرفی تعدادی از سایتهای اطلاعاتی با کاربری بالا بپردازیم.
متن کاملبهبود طبقه بندی طیفی-مکانی تصاویر ابرطیفی با به کارگیری اطلاعات مکانی در انتخاب نشانه ها
فنآوری سنجش از دور ابرطیفی دارای کاربردهای فراوان در طبقه بندی پوشش های زمین و بررسی تغییرات آنها است. معمولترین روش جهت طبقهبندی تصاویر ابرطیفی، طبقه بندی مبتنی بر پیکسل بوده که در آن هر پیکسل فقط با اطلاعات طیفی خود و بدون در نظر گرفتن پیکسل های همسایه، به کلاس مشخصی اختصاص می یابد. پیشرفتهای اخیر و ایجاد تصاویری با قدرت تفکیک مکا...
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
عنوان ژورنال
دوره 6 شماره 4
صفحات 201- 216
تاریخ انتشار 2017-06
با دنبال کردن یک ژورنال هنگامی که شماره جدید این ژورنال منتشر می شود به شما از طریق ایمیل اطلاع داده می شود.
کلمات کلیدی برای این مقاله ارائه نشده است
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023